3,5 timme senare..

image
Nix, hälsan inte på topp i dag heller. Fixade 3,5 timmars fortsatt arbete med intervjuandet i dag sedan tog precis all kraft slut. Har druckit en litet blåbärssoppa och ätit två knäckebrödsmackor med skinka = stort framsteg.
Nu hemma igen och känner att en vilopaus måste till om jag ska orka skriva det vi gick igenom idag. Vi fortsätter ju i morgon och då vill jag gärna ligga i fas med det arbete vi gjort i dag. Mycket kompletteringar etc att skrivs ikväll så det borde inte vara något oövervinnerligt att klara av att vara i full fas. Men det återstår att se, ibland bara kommer orden och ibland får man liksom dra fram dem, ett efter ett. Vi får helt enkelt se vad lite vila kan göra. Ska fortsätta lyssna på boken jag började på igår.

image
Om jag hade kunnat och orkat så hade jag sett till stt lägenheten vsr fylld med massa vackra & färgglada blommor. Nu är det verkligen så grått och trist ute som det kan bli. Då hade ett litet blomsterhav lyst upp det gråa och bidragit mer energi. Vem behövet inte extra energi nu i den totalt gråa väderleken?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.