Bok release..

Har fortsatt varit allt än piggast i Sverige i dag. Men det kunde varit värre, är i alla fall på bättringsvägen nu. Hoppas kunna äta i morgon. Har ju bara varit vätskeersättning och lite annan dryck. Mötena i morgon måste genomföras, pigg eller inte..

image
Trots att jag nog borde stannat i sängen hela dagen var jag en sväng på fina Paulina alias Förvaringsdrottningens release för hennes bok som ges ut av Bonniers. Stannade inte så länge men ville i alla fall dyka upp en stund. Alla som var där fick ett exemplar av boken så det var ju generöst av Bonniers. Jag kommer få massor av tips och bättre ordning på all förvaring.

I morgon prioriteringsmöte med Figge &
Daniel sedan ett planeringsmöte med Hanna som ska göra en stor kampanj. Så mötet är med byrån som ansvarar för kampanjen som kommer pågå i 14 veckor. Egentligen skulle vi fortatt hemma hos Hanna på kvällen men det har vi båda kommit fram till att vi är för trötta för. Ersätter det med ett telefonmöte på kvällen
i stället vilket passar mig perfekt.

image
Torsdag i dag så då borde det ha kommit ut ett nytt avsnitt av Veckans Bläcka. Ska kolla det direkt och om inte så får det bli att fortsätta lyssna på Tills döden skiljer oss åt på Storytel. Har kommit lite nyheter oxå bland annat Petter Stordalens bok som med all sannolikhet är jätteintressant att lyssna på. Bara han inte läser själv, har så galet svårt att förstå norska och danska.

Kram 😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.