Hallå igen!

Åkte på samma grej som inför Melodifestivalens presskonferens.. Immunförsvaret behöver nog förstärkas tror jag bestämt. Hur som helst så var det väl något mindre bra jag fick i mig igen. Kan inte påstå att jag är frisk men klart bättre så i morgon ska jag klara av att jobba. Viktiga möten så det är bara att bita ihop och köra på.

Första mötet i morgon är i Fältan, på Joe & the juice. Efter det är det någon timme till nästa möte och då ska jag passa på att handla mängder av nyttig mat. Efter det ska jag gå på en bokrelease, Förvaringsdrottningens bok. Paulina som hon heter är en så härlig, driftig tjej som jag känt i massor av år. Så kul att hon fick ett telefonsamtal från Bonniers att de ville ge ut en bok om henne och hennes Förvaringstips. Följ hennes på Instagram så får ni bra tips med jämna mellanrum; Förvaringsdrottningen.

Efter det ett framtidsmöte som jag verkligen hoppas mycket på. Har ingen aning om hur personen kommer ställa sig till det men fick i alla fall till ett möte och det är ju positivt i sig. Bara att göra bästa möjliga av det mötet och hoppas på det bästa.

Har ju inte blivit något skrivet på boken nu när jag varit sjuk. Men ligger bra till tidsmässigt så det kommer att funka ändå. Kommer vara hemma hos X både lördag och söndag för att fortsätta intervjuandet. Sedan är nog den delen avslutad och bara kompletterings intervjuer som kvarstår tror jag. Tur jag har hjälp av Sofia från Fredriksborg som kan hjälpa mig med all planering kring presslease, koordinering av intervjuer och planering av releasefesten.

Nu dags att sova igen om jag ska orka med morgondagen..

Kram

2 reaktioner på ”Hallå igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.