Jordskalv..

image
Det skakade rejält här tidigt i morse vill jag lova. Även om själva skalvet var en bra bit härifrån så uppnådde det 6,6 på Richterskalan och det märks det trots att man är en bit bort. Tur det var så pass långt bort så inte huset blev skadat.

image
I dag är allt som vanligt och solen skiner från en klarblå himmel. Har ett gäng saker avklarade på To Do listan och ännu ett gäng kvar. Är galet trött men det beror väl på att jag skrivit hela helgen och nu fortsätter jobba på med To Do listan.

image
Ikväll är det dags för träffen med Lotus gänget. Inget märkvärdigt, bara ut och ta ett glas vin tillsammans och umgås. Tror nog att kommer behöva ta en powernap om jag ska orka vara social ikväll nu när jag äntligen ska träffa alla igen. Har ingen aning om vart vi ska gå, vi ska träffas vid kontoret klockan 18.00 (när vi stänger) och sedan har väl Lucia som vanligt tänkt ut något trevligt ställe. Det är hon mästare på, och inte bara på det hon är verkligen en klippa att ha i teamet.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.