Söndag & Sunday

image
Jag hoppas ni alla kommer ha en riktigt skön och avkopplande söndag. Antingen hemma i mysdressen och knut på huvudet eller umgås med familj eller vänner. Just söndagar har något speciellt över sig, det är ok att göra absolut ingenting på något sätt. Perfekt dag för en lång frisk promenad också, ej att förglömma.
Jag har oxå lazy Sundays men inte får jag nöja mig med a Sun day för solen skiner men lata mig hinner jag inte göra i så stor utsträckning..

image
Ska ju fortsätta skriva. Har reviderat mitt mål till 4000 ord, allt över det är bonus.
Men det är en nog så tuff utmaning med 4000 vill jag lova. Men roligt är det, har ju alltid älskat att skriva. Nästa vecka dags att få klart pressrelease mm så det finns inte på kartan att inte klara deadline. Men det jag ska skriva om nu vet jag är så intressant så det ska bli så kul att skriva om det.. Bara den delen kommer upp till säkert 4000 ord..

Ikväll blir det middag med Daniel, ska kolla om Pappa vill med oxå. Behöver sträcka på benen och komma ut lite efter två dagars skrivande och stirrande in i en datorskärm. Blir alltmer uppenbart att jag måste skaffa glasögon så jag kan varva med linserna..

Kram 😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.