Förberedelser..

image
Söndag kväll = alltid göra kommande veckas To Do lista. Sista dagen här i morgon, tisdag dags att flyga hem och fortsätta rensa ryggsäcken. Step by step. I morgon ska jag utöver att jobba med Daniel även iväg och träffa Lotus teamet. Det ser jag fram emot, träffar dem alldeles för sällan. Flyger via Bryssel hem för det var billigaste biljetten. Hoppas bara att det går bättre än sist när jag flög via Köpenhamn och resan tog 12 timmar pga förseningar hela tiden. Men kom ju hem till slut och det får man väl vara tacksam över.

image
I dag har det varit jättefint väder och man borde ha tagit sig i kragen och gått ut och gått längs någon vandringsled utmed havet. Men så blev det inte, får spara det till nästa gång jag kommer ner när det nu blir. Ingenting bestämt ännu.

image
Nytt avsnitt av Wahlgren & Wistams podd har kommit i dag så den kommer jag lyssna på nu när jag strax ska gå och lägga mig. Har för mig att den brukar komma på lördagar men av någon anledning kom den inte förrän nu i eftermiddag. Får se om jag skriver några rader till sedan eller om jag (som jag hoppas) kan somna lite tidigare än vanligt.

Godnatt 🐰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.