Rekord?

image
Jag tror att den här boken kommer slå någon slags rekord vad gäller snabbhet från första intervju till sista ordet skrivet. Men det finns inget alternativ än att ha den tryckt och klar första veckan i april eller helst sista veckan i mars. Intervju och skriv det är bara att köra på så att lanseringen får den perfekta timingen och då självklart säljer mer. Oavsett tidspressen så är det kul:)

När det gäller balansen mellan ryggsäcken och framtiden så måste den ju balanserad och ibland kan man inte vänta. Väntar man så är det helt plötsligt för sent och det är ju allt annat än bra. Så;
image
Mycket intressant profil att knyta till sig och måste därför vara snabb om det ska gå i lås. Kanske det inte gör ändå men då har man i alla provat.

image
För övrigt är jag helt inne på rosa.. Då menar jag inte babyrosa utan riktigt stark rosa. Bara älskar den färgen just nu.. Inte för att jag ska springa och köpa massa rosa kläder men jag blir glad av färgen så mina anteckningsblock och annat kommer vara rosa – garanterat..

Nu ska det skrivas vidare..

Kram 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.