Allt ska tydligen vara rosa..

image
Ja, det verkar inte bättre än att till och med bananerna ska vara rosa till våren. Mode i allt:) Själv har jag varit otroligt produktiv i dag och skrivit över 8000 ord. Men så är jag rätt trött i huvudet nu. Hoppas jag har samma flow i morgon, vill i alla fall få ihop 5000 ord i morgon. Har man en deadline så har man. Just den här deadlinen kan dessutom bli rätt så lönsam.

I morgon middag med Daniel – kommer inte klara att skriva i ett sträck i morgon oxå. Då kommer det bli för slarvigt så halva dagen får räcka i morgon. Men jag har väldigt klart för mig vad jag ska skriva om i morgon och bra feeling för det så då går det fort. Kommer vara nöjd om jag inte når riktigt ända upp till 5000 ord men det får inte bli mindre än 4000. Måste ha mål, som vanligt:)

image
I det här huset var jag med pappa och tittade på lägenhet innan han köpte den han nu har. Huset ser ju rätt tråkigt ut men innanför finns det en fullständigt underbar blommande trädgård och ett jättefint poolområde. Men det var inte det som var poängen utan skillnaden mellan svenskar och spanjorer inför visningar.
I Sverige piffar vi och ser till att varenda blomma är i perfekt skick, fram med frukt och annat som får hemmet att se ut som om det bor ett lyckligt hälsosamt par/familj där. Bort med alla personliga foton etc och allt vad mäklarna nu rekommenderar. Med andra ord, allt ska vara totalt perfekt. Vissa tar stylinghjälp och gör typ om lägenheten innan den visas. Sådant är antagligen rena tramset för en spanjor. Värst var det när vi tittade på lägenheten i just det här huset. Övermöblerat är en underdrift. Grejer överallt. Ca 5 katter som sprang omkring. Ett par öppna katt-toaletter som inte var rengjorda på några dagar. Ja ni fattar. Kaos & Kattpiss. Man fick ju ingen jättelust att flytta in så där på stört. Som tur var så var nästa lägenhet väsentligt bättre och den tredje var den som pappa köpte. Trots att han inte skulle köpa någon. Men ångrat sig det kan jag garantera att han inte gjort.

image
Godnatt från ett underbart Marbella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.