Kallt?

image
Ja, allt är som sagt relativt. I dag var det ”bara” 14 grader här i skuggan men solen sken så det var riktigt varmt ändå. Rätt stor skillnad mot Stockholm. Men för sisådär 30 år sedan var det typ minus 30 grader i Stockhom varje dag mer eller mindre i en hel januari månad. Så jämfört med det så är det varmt i Stockholm oxå. Jobbat på bra fram till femtiden då blev jag trött och huvudvärken slog till. I morgon är det skrivardag från morgon till kväll. Känner hur boken börjar ta form och det är verkligen så kul!

image
På grund av sjukdom var veckans avsnitt av veckans bläcka en dag försenat och kom i dag. Så den tänkte jag lyssna på nu. Vissa bloggar är så otroligt härliga att lyssna på och andra den raka motsatsen. Ingen nämnd, ingen glömd..
Antal poddar växer lavinartat och en del försvinner efter ett tag eftersom allt bygger på att man måste ha lyssnare för att få in sponsor pengar så att man finansiera inspelning, klippning mm och gärna få någon krona över själv.. Så det gäller att vara bra och ha ett bra innehåll. Här har jag som vanligt en rad idéer.. Men de marineras just nu:)

image
En annan podd, Säker stil, var jag otroligt skeptisk till men den är faktiskt mycket bättre än jag trodde. Så är det med fördomar..
Man ska ge det en chans och vips så visar det sig att den fördomen var fullständigt fel.
Tänk på det.. Med de fördomar vi alla har på ett eller annat sätt.. Mer om poddar kan jag lova att det kommer skrivas om här..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.