Jordgubbssäsongen..

image
..verkar ha sin peak nu, jordgubbar överallt.
Ska passa på att äta många och få i mig massor av järn och dessutom något som är jättegott.
Har fått en del gjort i dag så jag är nöjd. Även om man alltid skulle vilja ha fått lite mer gjort. Jobbat med Daniel hela dagen och det fortsätter vi med i morgon. Ska försöka hinna förbi kontoret + göra en syntest. Måste ”lyssna” på ögonen som är trötta på linser. Jag blir tröttare och får lättare ont i huvudet så är nog en väldigt klok ide att varva med glasögon. Man kan ju operera också men jag tycker det verkar lite läskigt. Så då väljer jag nog att varva med glasögon.

image
Ätit middag med Pappa ikväll. Provade en ny restaurang vi aldrig varit på tidigare. Supergott – speciellt mina Tempura Gambas med sallad med bland annat mango och jordgubbar. Magiskt gott! Är helt enkelt proppmätt nu och åt så mycket att det känns som om jag gått upp ytterligare två kilo.

Sover med näringsrik ansiktsmask i natt igen för att ge hyn lite fukt och näring. Skrivit ett PM om en podd som jag verkligen hoppas blir av, tror den skulle bli så jäkla bra om vi gjorde den. Vi får väl se vad de svarar när de hunnit läsa igenom mitt material..

image
Har kommit in i en totalt stark rosa period. Inte på kläder men accessoarer etc. Eftersom jag snart MÅSTE köpa en ny dator så kanske man skulle pigga upp tillvaron med en rosa.. Eller inte för kanske tokyröttnar jag efter ett tag. Hur som helst är det ju svårt lära gamla hundar sitta så jag vet inte om jag kommer klara av att byta till Mac.. Får rådgöra min bästa IT-vän Bengt som är mycket insatt i min tekniska inkompetens.. Men glad skulle man bli när man jobbade med datorn och massa människor skulle tycka man var totalt superbarnslig. Men då får dom tycka det..

Nu hoppas jag det kommit ett nytt avsnitt av Veckans bläcka..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.