Mamma Mia & Lyxgaranti..

image
I går var det premiär på Mamma Mia The Party på Tyrol. Facebook svämmar över av hyllningar om hur bra det var. Bara måste gå och se någongång.. Sussie Eriksson är med och hon var ju med i original uppsättningen och är bara så underbar. Vilket alla verkar tycka på Facebook oxå. Själv är jag rätt långt i från glamourösa premiärer just nu men är bara tacksam över att komma vidare och i fas, det är viktigare än all glamour i världen för mig just nu.
Men när jag är i fas då kan man unna sig lite glamour.

image
Inte för att man ska klaga på sina gamla arbetsställen men reklamen.. Kan inte hålla mig den här gången. Lyxgaranti som ledord är så långt ifrån rött budskap man kan komma i en Wallmans salong. Så långt ifrån att det är upplevelsen som är helheten man kan komma. För den som bara kastar ett getöga på annonsen blir det dessutom allt annat än trovärdigt. Nej, den där kommunikations stilen är som gjord för att misslyckas. Sorry..

image
Men mina idéer är inte alltid rätt och jag har ju som sagt lite för många. Nu har jsg klokt nog skapat min bok för idéer och så skriver jag upp dem och så får de ligga där och vila lite.. Vissa kan vara värda att plocka upp och göra något av, andra inte. Tiden får utvisa..

Idag är det full rulle med jobb men kommer ta lite blogg pauser för det mår jag bra av ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.