Ovanför molnen..

image
Flygresan gick hur bra som helst. Medvind och helt utan turbulens. Skönt. Landade till ljuset, solen och en temperaturskillnad på 25 grader. Nu jäklar ska det produceras de här 5-6 dagarna! Planerad pressrelease veckan efter nästa.. Så spännande!

Långt planeringsmöte med Hanna på telefon innan planet lyfte. Det börjar hända grejer, superkul! Långt uppföljningsmöte inplanerat till den 29/1.. Martin är i USA då och vi kan då sitta hemma hos dem i lugn och ro typ halva natten. Viktigt med långa pass så man verkligen hinner jobba igenom..

Mina ögon krånglar lite, de är nog i behov av lite vila från linser. Skulle verkligen behöva köpa ett par fungerande glasögon med progressiva glas men misstänker att de är svindyra, får kolla upp..

Har skrivit PM om en podd, i morgon kalkylen på plats så att vi kan säga go or no go.
Första avsnittet måste spelas in och sändas i februari.. Pressen på leverans är mer än hög just nu.. Men det är kul och nödvändigt att köra både det gamla och nya parallellt annars blir det ett stort inkomstglapp..

image
Apropå glasögon så har jag sett ett par grymt snygga bågar, måste kolla upp pris etc. Med gruset i ögonen på grund av linserna påverkas ju effektiviteten. Just den behövs nu..

Kram 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.