Idag och i morgon..

image
I dag har det varit möten fram till 15.00 lite drygt. Skulle haft ett möte till i dag från 16.00 och framåt. Skulle, för nu är jag så trött att jag kände att det bara skulle bli totalt ofokuserat. Behöver sova någon timme för att sedan orka fortsätta. Så inställt möte istället för att pressa mig själv för hårt. Ibland får det bli så, man måste ju orka med annars blir varken mötet eller jag själv speciellt bra.

image
Har lagt upp huset på Värmdö för uthyrning veckovis i sommar. Alltid blir det några veckor uthyrda och kan se på statistiken att många varit inne och tittat på det. Gillar egentligen att hyra ut mina hem men det är ju så underbart så det vore väl synd om inte någon kunde få njuta av huset och miljön någon vecka. Kommer såklart vara där själv något oxå.

image
I morgon kommer jag landa i Malaga för att ca en timme senare vara i Marbella. Tar ju alltid massa tid att ta sig ur planet och vänta på bagaget etc. Själva resan mellan Malaga och Marbella är en halvtimme om man tar det något lite längre vägen, den utmed kusten. Gör alltid det för det är så värt med de extra minuterna att åka längs havet än den stora motorvägen en bit upp. Nu ska jag vila & drömma om att få träffa min lilla familj igen ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.