En alldeles vanlig fredag..

imageVar bara tvungen att ”stjäla” den här bilden från Carolina Gynnings Instagram konto. Man blir glad av att se den och den är långt ifrån de ganska stylade bilder hon ofta använder i sociala medier.. I dag var det minus 20 grader ett tag i Stockholm. Hemskt! Höll mig inne hela dagen och har jobbat på.

 

imageInte så supersunt kostintag idag.. Men lätt att det blir så när man jobbar hemifrån. Mc Donalds hämtmat till oss som sitter och jobbar för det är det som är mest effektivt. I morgon inköpslista och iväg till Fältöversten för att inhandla lite bra mat till lördagens mastodont pass i skrivandet..

image
Underbar bild, tänk vad kul de säkert har alls hundarna.. Nej, jag tänker inte skaffa den tredje och definitivt inte 25 eller vad det nu är på bilden. Men härligt ser det ut, men tänk vilket kaos hemma med det gänget hundar:)

Nu skriva några mail och sedan sova..

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.