Längtar efter lite flärd..

image Måste erkänna – längtar efter lite flärd och fairy dust. Tänk om det ramlade ner 5 miljoner från himlen, Lotto eller vad som helst. Oj, vad jag skulle kunna unna mig, nära & kära massor av flärd. Känns som om det var hundra år sedan jag klädde upp mig, fixade till mig ordentligt och var ute på något kul & flärdfullt..

image
Köpa lite nytt & snygg smink. Gå en ordentlig sminkkurs. Bli lite halvproffsig på att sminka mig och verkligen piffa till mig varje dag..
Även hemma, inte sminkad kanske men i snygga hemmakläder. Såg en tjej i en ursnygg plyschoverall med ett brett skärp i midjan – allt i svart. Högst på önskelistan gällande myskläder.

image
Lite tjejträffar med tjejsnack och färgglada drinkar. Mycket mer tid med familjen. Middagar hemma igen, förberedelser och duka snyggt och verkligen umgås mer.

image Snyggt på skrivbord och kontor. Total ordning och där ska jag sitta och se pigg och effektiv ut.. Sen skulle jag skaffa ett litet kontor på stan oxå om nu de dör pengarna ramlade ner..

image
Göra något riktigt roligt och flärdfullt vid lanseringen av boken.. Mitten av mars.. Det bara måste vi få till, allt annat går bort. Måste börja planeras nu!!!!!

image
Få bort några av extrakilona som envist hänger sig kvar.. Höga klackar och välklädd med stil till vardags och glamour till fest – dust men inte minst mer fest..

Men det är sen det – när ryggsäcken är tom och allt upprensat och klart. Då blir det flärd, i alla fall ibland ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.