Ändrad tid..

image
Ändrad tid för beslutsmötet om Spökskriveriet i dag.. 13.00 i stället för 16.00 men det passar mig perfekt för då har vi mer tid på oss att komma en bra bit på vägen. Jag har ju inte direkt oceaner av tid att bli klar om vi sätter i gång projektet.

image
Man borde väl egentligen spela in intervjun men när jag tänkt ett antal vändor så har jag kommit fram till att jag kommer göra notes istället. Det kommer passa mig bättre när jag väl ska skriva sen, det är jag säker på. Hade jag haft en sådan där bandspelare från 70-talet som jag förstår mig på så hade jag kanske valt annorlunda.
Massor med te kommer jag dricka i alla fall, det känns rätt att dricka te och göra en intervju. Jag och alla mina fixa idéer..
Har lyssnat på några avsnitt av Expressens podd Livshjulet. Rätt bra namn men intervjutekniken hos den som intervjuar imponerar inte och då fick jag genast lite självförtroende. Intervjuat har jag ju gjort minst 150 gånger, anställningsintervjuer förvisso men egentligen ingen skillnad..

image
Fabian, sonen i familjehänget igår, hade fått någon ny elektronisk rullbräda. Självklart ville jag testa. Maja (dottern) är klok som en uggla och hämtade omgående en hjälm. Hon inser väl vilken vinglig moster hon har och en viss önskan om att hålla mig kvar i livet har hon väl tydligen oxå:) Sedan började förklaringen:
När du lutar dig mot vänster osv insåg jag att det var kört. Både jag och huset skulle bli förstört. Jag kan inte förhålla mig till höger och vänster, det blir konstant och alltid fel. Jag kom således inte längre än så här på den där rullande elektroniska brädan och jag tror de flesta är tacksamma över det..

Jag återkommer med rapport efter mitt te drickande och eventuella intervjuande..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.