Lite familjehäng..

image
Ikväll bär det iväg till Ingarö för lite efterlängtat familjehäng. Ska till Cilla, Anders & barnen ❤️ Kommer inte vara uppsnofsad som bilden utan inbjudan är lite informellt familjehäng vilket känns så skönt!
Hur informellt Cilla än säger att det ska vara så brukar det alltid vara väldigt gott & just nu är jag hungrig som en varg.

image
Apropå utseende så är det ju rätt ytligt kan man tycka men jag håller inte helt med. Känner man sig fin så mår man bättre (i alla fall jag). Nu har jag ju varit hemma och jobbat så mycket så nu är det dags att ta och piffa till sig. Man kan ju faktiskt se lite ”snygg” ut även om man sitter hemma och jobbar. Det skadar ju inte. I natt har jag sovit så där otroligt dåligt igen. Hatar dom där nätterna.
Podd är inte bra att somna till kan jag nu konstatera. Dom är ju som dom ska vara rätt så uppspelta och glada och inte direkt sövande, så min poddlyssningar får jag spara till annan tid på dygnet. Storytel får fortsätta vara min ”sleeping partner” Ja, jag vet vad sleeping partner betyder i företagsvärlden men det passar ju rätt bra även här.

Oj, om en halvtimme är det hämtning (har ju ingen bil) så hög tid att snygga till mig!

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.