Ny mailadress..

image
Nu fungerar min lilla mini iPad igen – äntligen och nu med spanskt abonnemang. Skulle skrivs ett bligginlägg men fick inte till det med bilderna. Får väl se om jag lyckas bättre i morgon. När jag ändå fick hjälp med att fixa min iPad så passade vi på att lägga upp en mailadress; eva@thehappyplanet.se men självklart behåller jsg min gamla invanda eva@popfabrikrn.se oxå. Det bästa med mini iPaden är att skriva och skicks dokument. Får väl träna på att kunna göra kalkyler av det enklare slaget på deras program Numbers. Blir nog inte helt lätt är ju så van vid och inarbetad på Excel. Träning ger färdighet så jag ska inte ge upp innan jag börjat..

image
Ska bli spännande att se om det blir något Spökskrivarprojekt. Det skulle vara så kul för mig som älskar att skriva och dessutom ge en del klirr i kassan. Ja, inom en vecka vet jag..

Ska strax gå och lägga mig och i natt ska jsg sova med anti wrinkle ansiktsmask som jag fått prov på någonstans. Inte ens jag tror stt jag kommer vakna upp rynkfri i morgon. Men skadar gör den ju i vilket fall som helst inte. När jsg ändå håller på och piffar så ska jag fixa naglarna oxå. To Do listan ska iväg till Daniel oxå, lite försenad men ändå..

Hitta 2016 års kalender som jag lagt någonstans är oxå prio. Nöten börjar bokas på och farligt farligt när de är uppskriva på lappar här och där.

Har laddat ner några nya böcker oxå och inorgon kommer det en jag ladda ner direkt. Tror jag har mycket att lära av jusr den boken. Bild och innehåll kommer i morgon, titeln säger allt man behöver veta om innehållet..

Krsm 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.