Middag i trevligt sällskap..

image
I kväll middag med hela Familjen Browall, som vanligt alltid lika trevligt att träffa & umgås med dem. Åt i Puerto Banus och för att vara söndag var det osedvanligt mycket folk ute. Kathrine stannar lite längre än mig men så fort hon kommer hem är det heldagsmöte med planering som ligger i topp på agendan.
Ni vet ju att jag har lite för mycket idéer för mitt eget bästa.. Nu har jag en Notebook där jag skriver upp alla idéer jag kommer på och så får man ta sig en genomgång och rensa undan. Dom behöver stå till sig ett tag och sedan ”testas” lite för att se om de är något att gå vidare med och hur. Men fokus fokus
är mantrat som kommer repeteras om och om igen. Något har jag lärt mig under de senaste åren som tur är..

image
I morgon är det dags för lite jobb. Utöver planering av ägarmötet på Lotus så är det en del annat som behöver checkas av. Nu för tiden är det bara i Marbella som jag har en riktig kontorsplats. Kan man önska sig en kontorsplats i Stockholm, typ gratis? Nej det blir nog svårt är jag klok nog att inse. Under tiden kan jag drömma om hur mitt lilla kontor ska se ut. För drömmar det måste man ha. Nu kanske inte ett kontor är min högsta dröm men det var något jag kom att tänka på just nu..

image
Men annars är jag en sådan person som tycker rätt mycket om att jobba i sängen. Det är ju dock en mindre bra plats och kan uppfattas rätt så fel när man ska ha möten. Skulle inte känna mig särskilt bekväm med det heller.
Än mindre bekväm skulle väl den stackare man ska ha mötet med känna sig. Nej, det finns gränser till och med för mig..

Nu ska jag läsa någon blogg och kanske lyssna på senaste avsnittet av podden Veckans Bläcka. Brukar vara kul att lyssna på. Veckans To Do till Daniel måste jag få iväg oxå..

Kram 💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.