Hemresa bokad..

image
Så då var hemresan bokad och klar. Back to Stockholm och massa härligt jobb. Åker på onsdag och har inte bokat någon återresa, vi får se hur lång tid det jag behöver göra tar helt enkelt. Tur man har lite hjälp annars hade jag fått stanna till sommaren, nja det var nog väldigt överdrivet. Men några veckor lär det bli. För billigaste biljetten blev det mellanlandning i Köpenhamn.. Jag som inte gillar att lyfta. Men men det går säkert bra.

image
I morgon ska det planeras för strategi mötet på Lotus. Älskar strategi arbete så det ägarmötet ser jag fram emot. På kvällen ska Pedro och jag gå ut och ta ett glas rosevin och prata. Det var så länge sedan vi sågs – så det ser jag verkligen fram emot. En riktig Lotus dag på tisdag alltså. Sedan är det ”bara” att sätts planerna i verket. Lätt på pappret men inte alltid lika lätt i verkligheten. Men det gäller bara att vara bättre än de andra och få människor både att hitta oss och oxå tycka att vi är bättre än de andra. Inte helt okomplicerat om man inte har en budget som är jättestor och det har vi inte. Men Gerilla marknadsföring är lite underskattat så vi ska nog hitta vägar..
Man måste ju ändå säga att vi lyckats ganska bra med tanke på att vi bara funnits i två år på denna super överetabletabetade marknad. Men nu ser vi ett Golden Year även för Lotus framför oss (peppar peppar)..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.