Årets första dag i min värld..

image
..vaknar jag i ett Marbella där solen flödar ena minuten för att överskuggas av molnen nästa, en typisk blanddag med andra ord. Men i skuggan är det runt 17-18 grader så det är högst behagligt ändå. Söndag är det också, det är den absoluta vilodagen här i Spanien. På sin höjd går man till kyrkan (men de som gör det här i Marbella är lätträknade) och på sommarhalvåret åker hela familjen till stranden och håller till där från morgon till kväll. En söndag som denna? Just det, ingenting. Man ska ta seden dit man kommer är ju en klok devis så om det som inte bryter mot mina Nyårslöften kommer spansk stil gälla för mig i dag.

image
Vid 18-tiden kommer Kathrine med familj hit. Mest för att hälsa på hundarna (där ligger man i lä som familjens populäraste medlem:)). Sedan ska vi äta middag i hop. Funderar på om inte Puerto Banus vore ett jättebra alternativ. På en söndag är det ändå alltid lite folkliv där och att äta middag och titta ut över båtarna (snarare privatfartyg) är alltid trevligt. Finns alla typer av restauranger vid hamnen så det är absolut inte en rad av superdyra restauranger som ligger där. Hamnen och strandpromenaden är det enda jag gillar med själva Puerto Banus. Torget och det andra är för modernt och stelt. Förlåt om det nu är någon som råkar bo vid torget, ni har säkert jättefint..(inne)..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.