Tycker nog det gick sådär..

image
..med både Nyårsfirandet och den nya starten på ett och bättre år. Vem har bestämt att man inte kan göra om? Ingen. Så därför är det nu Nyårsafton och i morgon Nyårsdagen. Jag får då ”bara” 363 dagar i år men det ska nog gå det oxå. Ska börja dagen med att ge mig ut på lite ärenden. Ser på TV4 nu räcker det inte med Multitasking nu ska vi även Multimaska. Dvs göra ansiktsmasker som gör flera saker på en gång. Allt ska bara bli effektivare och gå snabbare och snabbare. Tidens tand, men den är definitivt inte bara till godo. Visst är det bra att vissa saker går snabbare men att allt ska gå snabbare kan inte vara sunt.

Den bästa avkoppling som finns är SPA tillsammans med någon. Tänker därför lägga in olika mål och när dom är uppnådda så blir belöningen någon behandling på SPA eller något annat riktigt välgörande. Det låter väl bra!

Exempel ett är om jag ska Spökskriva den där boken och klarar det inom deadline så ska min belöning bli en Grand Glow ansiktsbehandling.

Håller på och sätter ihop 2016 års budget nu. Försiktigt optimistisk så att man inte tror att allt kommer gå som på räls. Vill inte ha ett 2015 till tack..

Nu ska jag göra mig iordning och ta en tur med listan på ärenden..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.