Ready for a Golden Year!

image
Somnade som bekant 22.30 på Nyårsafton och misslyckades med Nyårslöften redan dag ett. Inte direkt imponerande.. Så bara att göra om och den här gången rätt. Med andra ord min egen Nyårsafton ikväll och i morgon ska löftens hållas. Ut på middag ikväll så det blir en lite festlig Nyårsafton i alla fall..
Hittade även ett nagellack i guld som ska på i kväll – skrockfull? Absolut. Hittade det på Corte Ingles, det var rea med stort R så där hade man kunnat tillbringa en hel dag om man haft en riktigt tjock plånbok. Men det kommer fler reor det är ett som är säkert. Dessutom är det rätt jobbigt att vara på just reor, massor av folk och lätt hysterisk stämning.
Tänk om de skulle ha REA på Systembolaget med rabatter på 20-50%. Det hade troligen varit årets värsta rea att besöka..

image
På Facebook har de annonser hela tiden om att de ger bort en IPhone – en krona ska man betala och måste då lämna ifrån sig sitt kreditkortsnummer. Det kan väl ändå inte vara sant men å andra sidan har det inte kommit ut några varningar. Kanske är så att man deltar i ett lotteri för den där enkronan.. Ja, inte vet jag för jag vågar inte prova. Har någon gjort det och fått en telefon? Berätta gärna..
IPhone 7 är väl på väg att lanseras snart kan jag tänka mig. Hänger inte riktigt med i tekniksvängen som de flesta vet. Kommer heller aldrig bli typen som står i kö för att köpa den senaste modellen.

image
I morgon kväll middag med Kathrine med familj. Då tror jag bestämt jag ska unna mig en riktigt god fördrink. Har inte druckit en droppe sedan den där kvällen i Göteborg:) Tar lite tid för tanter att återhämta sig tror jag bestämt. För andra går det klart snabbare;
image
Men så är de ju lite yngre oxå:)

Nu ska jag ta en liten magasin paus – läsa några av de tidningar jag köpte med mig ner för att se om jag kan få någon inspiration..

Kram

En reaktion på ”Ready for a Golden Year!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.