Glasögon??

I dag när jag var ute på mina ärenden såg jag ett par galet snygga glasögon. Det skulle nog vara klokt att varva lite mellan kontaktlinser och glasögon. Känner ju oftare att ögonen blir grusiga och då kanske man skulle varva någon dag med glasögon så ögonen fick lite vila. Ja, får kolla lite närmare på det. Har ingen aning om vad glasögon kostar här så det kan man ju ta reda på och även jämföra med Specsavers och allt vad de heter. Det här stället där jag råkade få syn på just dom här glasögonen var en sådan där gammeldags optiker utan någon kedjetillhörighet. Ja, jämförelse är nödvändig innan jag gör något, det brinner ju inte i knutarna direkt.

image
I morgon när jag vaknar så vaknar jag till mitt nya år, 2016. Då ska minsann inga nyårslöften brytas. Även om jsg nu inte legat ute och solat utan forfarande är vinterblek så har min hy verkligen mått bra av den här ledigheten. Har jobbat otroligt lite och tagit det riktigt lugnt mest hela tiden. Kraftsamling. På tisdag ska jag vara med på ett ägarmöte på Lotus. Vi har en del kvar att få på plats både så att vi blir riktigt duktiga och att vi får fler besökare till hemsidan mm. Finns ju så många sätt att göra det på så vi behöver ägna lite tid åt en ordentlig strategi diskussion. Ska bli kul, det var länge sedan jag var där.

Sedan börjar det bli dags att tänka på hemresan, kollar flypriserna varje dag. Tyvärr borde man vänta till runt den 14:e med att åka hem, prismässigt sett. Men det funkar inte, måste vara hemms tidigare. Annars bryter jag mot Nyårslöftena igen och det är inte aktuellt. Känner mig väldigt bestämd vad det gäller 2016 och det är en skön känsla. Ordning & reda på torpet kan man väl sätta som en slags övergripande rubrik. Sedan följer massa underrubriker..

image
Det här är nog vad man kalla ett ganska bra statement som beskriver min vecka här..
Det blev ingen inspiration från några magasin tidigare i dag. Hoppar nog över min ljudbok ikväll och bläddrar lite i några magasin i stället. Men först ska jag checka To Do listan och uppdatera den, kan ju inte starta 2016 med en icke uppdaterad To Do lista. Skrockfull var det som sagt..

Godnatt 😻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.