Välgörande örtbad..

..ett varmt bad fullt med lavendel var verkligen skönt. Middag bestående av kört & sallad intagen och nu bänkad framför TV:n. Agnetas Nyhetskarameller, inte direkt superbra men sådär lagom avkoppling. Naglarna fixade så nu återstår bara ansiktsmasken. Tänkte vänta med den till jag går och lägger mig så får den verka över natten. Måste ju bli dunderresultat kan man tycka. Men det viktiga är ju att ta hand om hyn varje dag, inget slarv 2016!

image
I morgon förmiddag blir det en tur till Gamla Stan. Ser sämre och sämre med läsglasögonen så jag bara måste skaffa nya. Kom på att jag för 1,5 månad sedan la undan ett par hos en optiker och la en handpenning. Hade inget kort med mig. Nu får jag åka dit i morgon och se om de finns kvar. Hoppas verkligen det för dom var så snygga och var perfekta för min syn. Återstår helt enkelt att se, annars får jag väl hitta några andra. Var verkligen länge sedan jag var och promenerade i Gamla Stan så det ska bli mysigt. Väderprognosen visar på sol med lite moln, perfekt stadsväder med andra ord. På kvällen middag ute, blir med all sannolikhet i Gamla Stan det oxå. Lutar åt Tempura, var inte i går jag var där heller.
Dom har en förrätt med grillade gambas, stekta äppelskivor och parmesan som är så god så jag kan låta bli att ta den varje gång jag är där. Vissa rätter blir sådana där superfavoriter som bara inte går att låta bli att välja.

image
Snygg klänning. Men då får man jobba lite med ballongmagen. Varför envisas precis varenda extra kilo man lägger på sig placera sig just kring magen? I morgon ska jag byta batteri på vågen och börja hålla lite bättre koll på vikten. Just magen och sedan de där överarmarna – det finns bara en sak som kan lösa det och det heter träning och motion.
Jag har väl lovat mig själv ungefär hundra gånger att komma igång både ordentligt och kontinuerligt. 2016 kanske blir året det händer:)

image
9 januari kommer det bestämmas om jag ska göra det där skrivprojektet. Jag hoppas verkligen det både för att de vore så kul och sedan för att jag tror att boken kan komma att sälja riktigt bra. Bara ett krux den måste vara klar och då menar jag klar under mars. Men det går och jag kan då ta lite hjälp med viss administration, det kommer jag tjäna på ur alla perspektiv. Så håll tummarna att vi får till det ❤️ Bästa är ju att man kan sitta precis var som helst och skriva.

Nu har jag en fråga som jag antar Bengt kan hjälpa mig med men vem som helst som kan hjälpa mig är självklart mer än välkomna att komma med svar.. På Facebook kan man ju starta och hantera hur många profiler som helst. Men hur tusan gör man det om man vill skapa en profil till på Instagram? All hjälp mottages tacksamt ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.