Inte sedan 1973..

..eller något liknande har jag missat tolvslaget. Men det gjorde jag igår. Var ju bjuden på två olika tillställningar men kände ju som sagt att fortsätta min vilotid. Det gjorde jag igår trots att det var självaste Nyårsafton. Jag tror jag somnade vid ca 22.30!
Så långt i från fest & glamour man kan komma men så otroligt skönt & välbehövligt.

image
Trots att jag då inte kunde avge mina Nyårslöften högtidligt klockan 00.00 så har jag ju dem klara och har till och med skrivit om dem här så jag kommer inte undan. Nu på morgonen är det bara 12 grader i skuggan men det ska bli 17 grader om någon timme. Då ska jag ta mig ner till poolen och dyka i. Blir som om man verkligen får en rivstart på 2016 och det gamla 2015 blir ett minne blott. Vi får verkligen hoppas att jag inte hittar hundra anledningar till att låta bli, som tex att jag är lite förkyld och poolen är inte uppvärmd.
Rapport kommer, oavsett mod.

Eftersom jag somnade vid 22.30 så är jag inte heller ett dugg bakis. Tacksam för det minst sagt. Antar att många mår sådär och kommer släpa sig till pizzerian och äta pizza idag. Årets största dag för pizzeriorna idag, inte särskilt förvånande. Eftersom jag då är pigg och ser framemot att bli av med min ryggsäck så vad passar då bättre än att beta av så att ryggsäcken blir mindre tung. Så får det bli.
Inte så kul just i dag när man kanske borde vsra ledig men desto skönare när det är gjort.

Ska även se til att det blir lite ”ta hand om mig själv” tid i dag. Något Guldnagellack införskaffades ju inte men idag behöver naglarna fixas, en ansiktsmask är på sin plats och så lite annat hemmafix med mig själv.
Så blir det en bra yttre start på 2016 också.

Har ju nästan förändrats till Fröken Präktig över natten, men är rädd för att det hänger väldigt mycket ihop med viljan till ett bättre år än en konstant personlighetsförändring.

Kram 💞

2 reaktioner på ”Inte sedan 1973..”

  1. Låter som ett mycket passande avslut på föregående år! Önskar dig ett riktigt varmt, generöst och utvecklande 2016 Eva! Kram C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.