Gör om – Gör rätt..

image
Där började jag året med att fega ur direkt..
Tog mig inte ens till poolen än mindre i den.
Så ny set up; Nyårsafton i morgon och Nyårsfsgen på söndag så får det väl bli så att mitt år bara har 363 dagar och gårdagen och idag finns inte. Kommer kännas mycket bättre, det är jsg helt säker på. Om man tror på något tillräckligt mycket så brukar det oxå bli så. Peppar Peppar ta i trä..

Så i stället för ett dopp i poolen blir det nu ett långt dopp i badkaret med några välgörande örter i. Sedan mat & TV-kväll. Fixa naglarna och ha ansiktsmask framför TV:n får det oxå bli. Måste ju hålla något jag planerat för dageb i dag.

image
Ska börja kolla på flygbiljetter hem oxå. Men måste hinna med ett möte på Lotus innan det är dags att flyga hem. Tycker precis jag kom ner men så är det alltid. Januari och Februari kommer vara intensiva månader så bäst att flyga hemåt i någorlunda god tid så att man hinner med allt och har en tom rycksäck:)

15 januari är det dags att ta tåget till Göteborg igen. Vad jag ska göra där lägger jag upp några bilder på den dagen.. Sedan ska det hinnas med lite bokslut och möte i Bostadsrättsföreningen på Värmdö och en hel drös med andra saker..

Men nu ett örtbad..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.