Sidan 365..

image
Samtidigt som jag verkligen ser fram emot ett nytt år så är det alltid något vemodigt över sista året sista dag. I år med ny uppläsare av av Ring klocka ring, Malena Ernman. Hon tillhör inte mina superfavoriter så vi får hoppas att det inte finns någon koppling med det och det nya året:) Sista sidan av en tuff och jobbig årsbok. Det har självklart inte varit uselt rakt igenom, mycket kul har oxå hänt men totalt sett ett kämpigare år än genomsnittet. Så i morgon börjar sidan ett med en klart bättre årsbok, bsra stt bestämma sig och köra på.

Det kommer vara ett på många sätt förändringens år, spännande och lite läskigt på samma gång. Men det berättar jag mer om när det är dags för det..

Förutom att tömma ryggsäcken kommer 2016 börja med något av det jag tycker mest om. Att skriva. Inte en egen roman eller så utan något helt annat. Ska bli en spännande utmaning som om jag gör det bra kanske kan öppna nya möjligheter i framtiden.

image
Men något som oxå kommer prioriteras är mer fritid. Fritid tillsammans med familj & vänner. Inte vara trött som en urvriden trasa de gånger man hinner ses, utan oftare och med mig själv piggare. Låter ju som en enda lång klagosång det här men det är viktigt att reflektera över vad man gjort fel och vad man bör rätta till för att skapa ett balanserat liv. Genom att skriva det så blir det på riktigt och något jag på riktigt ska jobba med mig själv med.

image
Avslutar året och årets sista blogg med att önska er alla Ett riktigt gott nytt år, fyllt med kärlek, omtanke och tid för varandra!
Å en rolig Nyåsafton förstås!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.