Ingen Partystass..

image
Den här Nyårsaftonen har jag inte haft något problem med att välja eller hitta den rätts party outfiten. Ingen utekväll utan en stillsam Nyår hemma är det som gäller i år. Solen skiner och vädret är underbart men jag tänkte byta det där doppet i poolen till att starta året med det inte avsluta. Så med sndra ord dyker jag i morgon. Kommer inte känns på vattnet med tårna först för då kommer jag garanterat fega ur. Vill INTE börja det nya året med att fega ur så det är bara att kasta sig och upptäcks exakt hur kallt det var.

Varför ingen guldstass & party ikväll?
1. Jag är inte överförtjust i Nyårsafton
2. Målet om att vara klar med allt det gamla är inte uppnått och jag har ingen lust att fira förrän det målet är uppnått.
Så jag får ett lite försenat Nyårsfirande, inte värre än så.

Jag tror inte jag är helt ensam om att inte riktigt gilla Nyårsafton och alla dess krav & förväntningar. Delar nog den splittrade känslan med rätt så många skulle jag tro. Sedan finns det förstås dom som älskar Nyårsafton och planerar i evigheter vad de ska ha på sig, vad de ska göra osv. Så olika är vi som med de mesta här i livet.

Annars kan jag berätta, om nu någon missat det, att Peter gått ner på knä och friat så nu är det äntligen dags för Linda Bengtzings bröllop ❤️ Jättekul och jag är glad för bådas skull, de har ju varit tillsammans länge nu och har ju Vera & Nisse tillsammans.

image
Oavsett hur man än väljer att fira Nyårsafton så har vi alla en sak gemensamt. I morgon börjar första sidan på boken med 365 sidor som heter ”Mitt 2016”. Jag ska göra allt jag kan och mäktar med för att varje sida ska bli en bra sida. Med start i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.