Teknikens icke-under..

Helt plötsligt så går min wi-fi i strejk. Allt som ska lysa lyser, jag har stängt av och stängt på. Inget hjälper. Mailen fungerar inte, går bara att ta emot mail inte skicka. TV:n vägrar visa bild bars rutan mef vilken kanal och vilket program det är. Får ringa hit någon i morgon bitto som är mer teknisk än mig, oavsett om det är Nyårsafton eller ej. Dom jobbar halvdag här på Nyårsafton men nu tänkte jag prova få hit någon teknisk kompis. Får väl muta med en flaska vin eller middag eller något. Det är ju tur för Bengt att han valt att vid kusten uppe vid Alicante, annars hade han legat risigt till för ett hembesök i morgon.

Jag gjorde en liten garderobsinventering för att lägga ut lite på Tradera. Drabbades av total separationsångest och kunde inte komma på ett enda plagg som jag ville sälja. Ny runda i morgon. Sedan en jätterunda på Vörmdö när jag kommer tillbaka till Sverige.
Det måste ju vara ett någorlunda värde på det man lägger upp till fördäljning, annars blir ju portot dyrare än intäkten.

image
Jaha, då var det dags igen. En ”Eva går på allt” annons om hur otroligt myckey volym håret får. Men nu ska jag minsann visa att jag har karaktär, i alla fall till mitt schampoo är slut. Vi får väl se vad det kostsr oxå för det har jag lärt mig när det gäller schampoo dyrast är inte bäst..

I morgon på förmiddagen tänkte jag ge mig ut en sväng. Ska försöka gå tag på Guldnagellacket. Är inte så lite skrockfull ibland och om man har Golden Nails på Myårssfton så blir nog 2016 ett Golden Year. Det låter väl rimligt?

Kram

3 reaktioner på ”Teknikens icke-under..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.