Ny bok nerladdad..

image
Den här boken kommer följa mig ett gäng kvällar framöver. Över 30 miljoner sålda exemplar! Antingen måste den helt enkelt vara bra eller så har de haft världens bästa & största marknadsföringskampanj. Tror nog mer på det första med en viss portion av det andra. I Sverige är det inte lätt att sälja massor av böcker direkt. Sedan är bokförlagen jättehemliga med hur många böcker som säljs av olika titlar, varför förstår jag inte riktigt. Får göra lite research på det någon gång i framtiden när jag sitter i gungstolen eller så..

image
Lyssnade precis klart på årets sista avsnitt av Wahlgren & Wistam. Avsnittet inspelat via Skype eftersom både Sofia, Pernilla & ljudteknikern befann sig på tre helt oliks ställen i världen. Trots det var det jättebra ljudkvalitet så till skillnad från förra bloggens rubrik Teknikens icke-under får jag väl ändra mig lite i alla fall kring det här till Teknikens under. Lyssnade även på Fredagspoddens sista avsnitt för året häromkvällen. Hannah & Amanda berättade i gråtfärdig ton att de jobbat så mycket och hade massor av nya projekt så de orkade inte längre vara lika roliga och mysiga i sin podd som de ville. Man väntade sig då att de skulle berätta om sitt beslut som de nämnde flera gånger. Mitt antagande var att de skulle lägga ner och fokusera på företaget men fel fel fel – de skulle ta en paus. En paus på fem veckor.
Ja, vissa kan skapa drama av det mesta..

image
Fick lite inspiration till mitt kontor som jag någon gång ska ha.. Tavlorna i form av fotografier i total symmetri. Fint tycker jag. Om jag nu får lägenheten på Linnégatan (be till alla Gudar) kan jag ju göra det där med fina bilder som jag tagit alldeles själv. Får öva lite först på att fotografera. Kanske kan gå någon kurs, nej det tror jag kommer bli för tekniskt för mig. Passar mig nog bättre med Learning by doing. I morgon tror jag att jag ska ta ett dopp i poolen, lär vara rätt kallt men avsluta 2015 rejält på något udda sätt. Så får det bli.. Men nu är jag inte Carolina Gynning så någon ursnygg bild kommer det tyvärr inte bli. Möjligen på baddräkten och poolen, resten hoppar vi nog över..

Kram & Godnatt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.