Bloggar av olika slag..

image
Det finns nog lika många bloggar som det finns människor (av dem som bloggar alltså). Blondinbella har övergått från ”korkad blondin” till Isabella som visar och berättar om sitt liv på riktigt. Både familjelivet och hennes entreprenörsliv. 25 år är hon och man kan inte annat än säga att hon är duktig. Hennes nya hudvårdsserie med schampoo och massa andra ansikts/hudprodukter omsatte 2014 11 miljoner kronor och målet för 2015 var 16 miljoner vilket de nu uppnått. Så hon kämpar och jobbar på och har gått från en lite barnslig tjej till en duktig entreprenör. Duktigt gjort! Sedan har vi Carolina Gynning, hon är också duktig med sin business. Tavlor, påslakan, glas, smycken, vin you name it – hon lanserar det mesta. Ganska tvärtemot Blondinbella som fokuserar på några få saker. Ska bli intressant att se vem som vinner i längden. Men det finns ju en skillnad och det är att Carolina Gynning utgår från sin konst och kan därför byta produkter lite hur som helst. Men ändå en intressant jämförelse som jag ska följa när jag hinner.

Bloggar olika gör de oxå. Blondinbella skriver och har med några bilder. Carolina har i princip bara bilder på sig själv och så några rader text. Men det är klart, hade man sett ut så här hade man kanske gärna lagt upp bilder på sig själv;
image

I dag jobb på agendan från morgon till kväll. Kvällens middag ute inställd. Prioriterar fler check på To Do listan. Tråkigt nu men tacksamt i längden. Är ju 2016 typ nu och vill INTE bära med mig en för tung ryggsäck in i det nya året som jag bestämt mig för ska bli ett bättre år. Det kan man väl inte bestämma? Nej, vissa saker kan man inte råda över men det jag kan påverka själv ska jag i alla fall se till så att 2016 inte bara blir ett bättre utan ett riktigt bra år.

Dags att fortsätta jobba på..

Kram

2 reaktioner på ”Bloggar av olika slag..”

  1. Carolina Gynning tycker jag är riktigt intressant. Jag hade en väldigt bestämd uppfattning om henne (dum blondin med silikonbröst om gärna är med i Big brother etc.).
    För något år sedan så var jag på konferens i Ystad. På hotellet fanns ett rum med målningar som jag tyckte var riktigt fina. Modern stil, kanske lite Warhol kanske något annat… Jag tittar på dem, konstaterar att jag gillar dem och upptäcker att det är Carolina Gynning som har målat dem…
    Dags att ändra sina förutfattade meningar. Jag har tittat lite mer noggrant efter detta och sett mycket som jag har gillat. Nej, jag är ingen konstkännare, men jag känner igen det jag tycker är bra. Och ja, jag gillar hennes konst!

  2. Det gör jag oxå Bengt, hon är både kreativt duktig och i business. Det var absolut inte menat som någon kritik mot henne. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.