Utan havet vore jag..

image
..ingenting. Kan väl låta väldigt dramatiskt men det finns ingen miljö som får mig att må bättre än just havet. Bara att titta på det, höra det, promenera utmed det allt gör att jag mår bättre. Konstigt nog föredrar jag att bada i pool, utom i Stockholm skärgård där badar jag mer än gärna i havet.

I dag har det inte alls blivit lika mycket nytta som jag hade planerat men det är bara att ta igen i morgon. Vissa dagar har man världens work flow och allt går som en dans andra dagar är otroligt trögstsrtade och allt tar lång tid att få klart.

image
Men här är någon som antagligen har alldeles för lite att göra eller världens största intresse för nagellack. En egen liten bok om sina nagellack, även om jag ju har listor på det mesta så kommer jag nog aldrig ha någons bok om mina nagellack. Men vem vet, värre ryck har drabbat människor. Måste däremot fixa mina naglar ikväll eller i morgon igen. Nu när jag inte gör dem på salong så får jag hålla på och fixa med typ varannan dag.

image
I morgon är det nog dags för high heels. Har gått i mina lågklackade lackskor varenda dag i veckor nu. I morgon däremot tänkte jag gå ut och äta lite och då tror jag att det är dags att byta skor.. Allt blir ju snyggare om man har högklackat till, i alla fall nästan allt och framför allt med min längd..

Har inte valt ut vad som ska säljas på
Tradera heller så i morgon duger det inte att vara något annat än en arbetsmyra..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.