Önskelistan

image
Det är ju skrämmande hur fort tiden går. Det är snart två år sedan jag hade min super digitala panik över min 50-årsdag. Vägrade fira, vägrade inse att det hände.. Nu snart två år senare tycker jag bara att jag var direkt löjlig men jag kunde inte hjälps hur jag kände då. Överlevde gjorde jag, både att fylla 50 och att inte fira det. Får väl fira något annat någon annan gång i livet, just nu är det inte direkt aktuellt. Men nu vsr det där med tiden. För varje år går den bara fortare och fortare, ett oundvikligt faktum. Men något att beakta, ta till vara på tiden bättre. Det ska jag bli bättre på 2016, jag kan inte stoppa tiden men jag kan använda den bättre. Det tror jag alla, med några få undantag, kan bli väsentligt bättre på.

image
Minns ni när man var liten och skrev sina önskelistor och hoppades och hoppades att man skulle få den grammonfonspelaren eller vad det nu var man önskade sig. Jag ser mina Traderabförsäljningar lite på samma sätt. Jag tänker ut vad jag önskar mig och köper det för Tradera pengarna. En sak som man ofta glömmer är att smink blir gammalt och penslarna likaså. Dom behöver bytas ut med jämna mellanrum. Så nu står de här härliga rosa penslarna på min Tradera önskelista. Då blir man ju glad varje morgon man ska göra sig iordning. Så i morgon läggs annonserna upp, vsr så säker. För precis som ett barn vill man ju ha det man önskar sig så snabbt som möjligt.

image
Får jag fram tillräckligt mycket att sälja och tillräckligt betalt så kan ju passa på att köpa ett par nya läppstift oxå. Men det blir av ett spanskt märke som de säljer på ett av apoteken här. Både snyggs förpackningar, färger och så sitter de bra. Apotek här är mer likt en blandning av en sminkaffär och apotek och har oftast väldigt bra grejer. Här ska jag gå in i 2016 med ett välmående inre och yttre:)

Nu ska jag lyssna på Såkd en stund och sedan försöks sova. I går natt var det som förgjort att somna, lyckades inte somna förrän strax innan 04.30 och då är hela nästa dag förstörd.
Så får det inte bli i morgon, det har jag inte tid med.. eller lust heller för den delen.

Kram 😴

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.