Trötta kompisar..

image
Har några trötta kompisar i soffan ikväll. Blev lite väl exalterade av dagens hundbesök misstänker jag. Är inte jättepigg själv heller, grus i ögonen så är väl dags att gå och lägga mig snart. Har varit fint väder i dag så vi satt ute på terrassen i kortärmat och njöt av solens strålar. Var ju inte världens bästa värdinna och bjöd på smörgås ock kaffe men det trevliga var att träffas.

image
I morgon är det knut på huvudet och hard work som gäller. Beta av och beta av som vanligt men för varje streck med överstrykningspennan man kan göra desto bättre känns det. Man kan ju tycka att jag hållt på väldigt länge med att beta av men så har oxå 2015 varit ett riktigt uselt år. Nu ser jag med tillförsikt fram emot 2016 och ber till alla Gudar att det blir ett bättre år. Eller rättare sagt ett BRA år!

image
Snö i Stockholm, i slla fall lite och temperaturskillnaden har ökat rejält. Åker till Stockholm första veckan i januari och blir nog kvar ett antal veckor igen. Även om man kan göra mycket på distans så är det en hel del som måste göras på plats. Det var ju samma sak förra året då var jsg i Stockholm nästan hela första kvartalet, får verkligen se till att det blir sista året det är så nu

image
Såg några snygga nagellack. Har ju en del Tradera pengar kvar så kanske det blir ett nytt nagellack. Upp med nya annonser oxå i morgon, står på To Do listan. Tycker det är en bra tanke att bara unna sig något nytt om man säljer något gammalt. Nytta & nöje för alla..

Måste komma ihåg att kolla flygbiljetter hem i morgon. Priserna varierar ju galet mycket så man får hålla koll var och varannan dag så att man hittar billiga biljetter.

Nej, hög tid att hoppa i säng & lyssna en stund på Såld innan jag somnar. Känner några som kommer somnar direkt..

Kram 🐶🐶

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.