Hundkalas..

image
I dag har Madeleine, Oliver och deras två hundar Wilma (samma ras som Karisma fast 16,5 år) och hittehunden Morris som de hittade för två dagar sedan. Han är ca 8 veckor säger veterinären och hur söt som helst. Han syns inte så bra på bilden så här är en bättre bild;
image
Hur söt som helst. Tintin däremot var inte så speciellt söt utan skällde mest hela tiden. Han som aldrig skäller?! Han blev kanske svartsjuk eller skulle visa var skåpet skulle stå. Får nog skicka honom på hundinternatskola:) Fast han är ju världens gosigaste när vi är själva men lite uppfostran skulle inte skada..

image
Jag kan inte få de gamla H.C Andersen böckerna från Farfar ur huvudet. Måste fråga Pappa om han vet var de finns annars kanske man kan hitta dem på någon riktig gammal bokhandel. Men just nu inget som står överst på priolistan. Det är det mycket annat som gör:)
Jag har vilat och bars gjort lite nytta varje dag i fem dagar men känner mig fortfarande rätt trött. Inte så konstigt kanske men jag tror att motion nog är lösningen på tröttheten. Inga marathon pass men ut och gå långa promenader till att börja med i alla fall. Sedan när jag kommer tillbaka till Marbella efter Stockholms vistelsen ska jag börja med den där Yogan jag tjatat om i evigheter.

På onsdag ska Kathrine & jag ha heldagsmöte. Vi har bestämt oss för att ha det i lugn och ro på Villa Padierna. Sätta upp kvartalsplanen till att börja med. Att ha planerna klara kommer kännas så otroligt skönt. Jag som gammal Coca-Cola anställd har ju gjort planer till förbannelse och nu är det dags stt ta upp det igen. Men nu handlar det inte om att det måste vara supersnygga PowerPoint planer utan riktiga konkreta planer med både tydliga mål och deadlines. Bättre struktur helt enkelt och därmed så otroligt mycket mer lättarbetat. Inte bara för mig utan i allra högsta grad även för dem som jobbar tillsammans med mig.

KRAM 🙏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.