Temperaturskillnad..

image
Nu börjar temperaturskillnaden bli påtaglig och jag hörde att det skulle bli snö i Sverige. Vi får väl se men visst är det väl finare med en vit vinter bara det inte blir för kallt. Varken särskilt skönt eller bra för mina ben. Just nu är de rätt bra med dem men behöver nog ett par gånger till med massage. Har ju blivit väldigt mycket bättre med de två gånger jag gjorde men ett par gånger till så har nog knutorna lösts upp. Inte direkt så att jag längtar till massagen, det gör så jäkla ont. Får någon sportmassage som de ger till idrottsmän. Skönare massage finns men jag vill ju uppnå de resultat jag behöver. Så bara att bita ihop.. Fortsätter på Villa Padierna och hoppas att Kathrine kan hänga med så att vi kan ta en lunch tillsammans. Vi behöver en hel arbetsdag men man kan ju ta en lunch oxå:)

Nu har Karisma gått in i beskyddar mood – jag vet inte om hon hör något men hon vägrar sluta skälla. Annars är ju hennes ras en extremt oskällig sort så något är det som stör henne. Vi är ordentligt inlåsta och har vaktkuren som är bemannad 24/7 ca 50 meter bort så det är knappast någon inbrottstjuv här inne. Men det blåser en del så det kan vara det som stör henne, vem vet. Hon tystnar säkert snart. En annan anledning kan vara hennes ökande svartsjuka på Tintin. Får väl skaffa en bok om hundpsykologi. Sedan vore det inte så dumt att anmäla dem till någon hundklubb med lite uppfostran på schemat och att de lär sig umgås med andra hundar på ett bra sätt.

image
Hoppas att det blir sol i morgon. Då ska jag lägga mig i en solsäng i minst 1,5 timme och hoppas att jag kan få lite färg innan det är dags att åka tillbaka till Stockholm. Bars lite grann så där så att man ser piggare ut och slipper den där vinterglåmiga synen som möter en i spegeln varje morgon.. Tänk alla som är i Thailand och kommer komma hem bruna som pepparkakor och riktigt semester utvilade.
Men om bara temperaturen håller sig över 17 grader och solen är framme så är jag mer än nöjd med att vara här i stället för i Thailand..

David Bsrtrs som jag lyssnar på nu är från en föreställning. Föreställningar ska man se inte lyssna på så nu byter jag till den lite mer ”otäcka” Såld..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.