Ångrade mig..

image
Hade ju tänkt vara social ikväll efter ett gäng dagar i total tystnad & ensamhet. Men sen kom jag på att från och med i morgon och de flesta dagarna den här veckan är bokade på ett eller annat sätt så förblir jag ”osocial” även i dag. Fortsätter lyssna lite på boken Såld, tar en riktig hemma SPA genomgång från topp till tå. Gör vad som faller mig in helt enkelt. Det blåser rätt mycket i dag så någon promenad på stranden hoppar jag över. Bara vara lat är ju inte så ofta man kan unna sig.

image
Det här är nog mer än sant.. Men däremot är det nog fler än jag som bryr sig om att min mailbox kommer ner på noll. Inte så att det rasat in mail under själva juldagarna men hade ju en back logg sedan tidigare så viktigaste målet i dag är just att inboxen är nere på noll. Det finns ju dagar för allt nu för tiden, typ kanelbullens dag osv. Tycker vi kunde behöva några icke-dagar oxå. Ett bra sådant exempel skulle kunna vara mail fria dagen. Ingen fick skicka eller läsa mail.
En sådan dag hade jag gillat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.