En Annandag jul..

image
Ännu en vacker dag i Marbella. Mina pelargoner blommar året runt och jag bara njuter. Lite nytta gör jag men bara när jag känner för det inte för att jag måste. Det är all skillnad i världen det kan jag lova. Men julfriden varar inte för evigt, på måndag är det dags att börja småjobba igen och lite mer strukturerat än nu. Men inga 14 timmars pass dom har jag bara bestämt mig för att lämna bakom mig. En dag i taget och så jobba på effektivt som möjligt. Skapa tid att investera i mig själv och då menar jag inte juveler och dyra handväskor utan välmående på olika sätt.

image
Cyntiha har varit här i dag. Tvättat, städat mm. Hade väl kanske inte behövts idag, jag har ju inte direkt stökat till det.. Men med två hundar så behövs det mer städning än man tror.
Hur som helst så hade Cynthia glömt att lämna julklapparna till Karisma och Tintin från Ann-Marie innan jul. Så dem fick de i dag. Tintin är som vanligt väldigt egensinnig och ska bestämma själv men accepterade att ha sin julnäsduk eller vad det heter på sig. Karisma däremot hon ville ha den på sig direkt och gick omkring i timmar och kände sig så fin:)
I går var jag tvungen att agera ofrivillig hundfrisör och klippa bort luggen på Tintin. Han såg ju ingenting och någon tofs vägrar han att ha. På måndag är det frisörtid som beställs first thing. Han blir ju mer och mer lik en kombination av en hippie och mopp. Går bort, jag vill ha fina hundar.

I morgon är det nog dags för lite socialt umgänge med människor:) I dag förblir jag i mitt absoluta lugna stillsamma julmood..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.