Juldagsmorgonens tystnad..

Efter en lugn och skön julafton har juldagen börjat på samma sätt. Enda skillnaden är att solen inte skiner. Jag hade inte ens TV:n på i går, men ska kolla om det kanske är någon bra film ikväll. Jag har ju helt slutat tittat på TV, kan nog uppskatta mitt TV-tittande till max 5 timmar per månad. Inget slötittande framför TV:n här inte med program som CSI etc som man är såå trött på. Nu väljer jag med omsorg, när jag kommer ihåg för TV:n är ju inte längre en del av min vardag.

image
En podd jag vill rekommendera är Veckans Bläcka. Ja, jag har skrivit det förut men det tål att upprepas. Precis lagom avkopplings lyssnande utan massa trams och flams. Sedan får man hänga med lite vad som händer i LA med trender och annat. Nyttigt för mig i alla fall. Inte för att jag vare sig flytta till LA eller bli supertrendig utan av helt andra skäl.. Men det är 2016 det men research måste ju göras och det kan jag lova att jag gör..

image
Här är ett exempel på en kombination av research och planeringsstadiet. I början på januari blir det Go or No Go.. Kan bli ett riktigt spännande och oväntat samarbete med massa kul saker.. Vi är båda lika peppade så det ska nog gå att få i hop det. Peppar Peppar ta i trä..

Det är ju så att det ena ger det andra och det som är viktigt för mig nu är att inte rusa för snabbt.. Våga säga Nej och fokusera på det som jag vill jobba med. Jobba med det i lagom mängd så att det blir riktigt bra. Långsiktighet är ledordet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.