Snart är det Julafton..

image
Jag minns ett år vi firade jul på Åkerblads i Tällberg. Mamma, Pappa, Thomas & jag. Vi åkte upp en eller om det var två dagar före mamma och pappa för att fixa lite. Thomas envisades med att ha gran på hotellrummet, ja det är sant. Som tur var hade vi ett stort hotellrum så granen fick gott och väl plats. Julgranskulor och allt annat packades med hemifrån och efter mycket möda så hade vi en gran på hotellrummet. Det var en riktigt snörik vit jul och Tällberg visade sig från sin allra bästa sida. Jättegott julbord, långa promenader i vinterlandskapet och så bara kunna umgås utan matlagning, disk och allt annat. Det var en fin och mysig jul. Det blir ju ofta så på högtider att man saknar dem man mist lite mer ön vanligt. Mamma ska ju vara med oavsett om man firar ihop eller på olika håll men man ska ju prata på julafton och tänka på varandra. Fina mamma, även om du inte är med oss så tror jag att du är det ändå ❤️
Du vet att vi saknar dig och du saknar oss..

image
Så långt ifrån svensk jul man kan komma är väl nästan det här receptet. Tänkte göra det någon dag men inte i morgon tror jag. Julbord är gott och jag kommer säkert sakna något i morgon men det jag INTE kommer sakna är att man ska äta julbordsrester typ halva julen. Det räcker så bra med ett julbord per år tycker i alla fall jag. Tänk alla ”affärsmän/kvinnor” som måste gå på ett gäng julbord varje december så julmaten står en upp i halsen på julafton. Been there.. Inget roligt alls..

image
Själv tänker jag ta en ordentlig sovmorgon i morgon. Dricka mitt nya Chai te och laga en omelett. Bläddra i lite magasin och sedan får jag se om det blir en promenad i Gamla stans gränder eller några podd avsnitt i solsängen..
Tystnaden nu är total, inte ens vågorna hörs.
Avkopplingen är som tystnaden total. Innan jag somnar ska jag lägga upp ett Facebook inlägg om The Happy Planet, vill få upp antalet som gillar sidan. Fått 102 på ett dygn men det måste upp upp upp.. Så kommer locka med en liten julklapp, tvärtemot strategin på Fredriksborg där vi aldrig bett eller lockat någon att gilla sidan men det är två helt olika saker så då får man använda den taktik som passar bäst. Inte svårare än så..

Kram & Sov Gott så ni är pigga & glada i morgon ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.