Alla stressar..eller?

image
Den perfekta julen hägrar med dignande julbord och julklappar till max. Jättemysigt, och alla umgås generationsvis från spädbarn till ibland gammelmormor. Hyacinterna luktar och julgrupper lyser upp tillsammans med alla ljus. Jag tycker om julen när den är sådär fint pyntad, maten är lagom och att umgås är det viktiga. Men i år umgås jag med mina fyrbenta familjemedlemmar. Just nu står altandörren öppen, solen har inte visat sig i dag men ljudet från vågorna gör mig totalt avkopplad. Har fått lite sista minuten saker gjorda i dag men har verkligen inte stressat ihjäl mig.

image
Vid 18-tiden blir jag hämtad av en kompis som ska hjälpa mig att åka och storhandla. Inköpslistan är klar och massa goda & nyttiga saker ska inhandlas. Ikväll tror jag att det blir biff med sallad till middag. Jag tycker egentligen inte så mycket om att gå i mataffärer och handla men här i Marbella gör jag det verkligen. Grönsaksavdelningarna, fisk & skaldjursdiskarna, you name it här finns verkligen riktigt bra råvaror och till riktigt bra priser. Tänkte stanna hemma julafton och juldagen och kanske annandagen sedan ut och träffa vänner. Annandagen finns inte här, det är en vanlig arbetsdag men jag tror jag förhåller mig till de svenska traditionerna och är julledig då med.

image
Ska göra en hemsida till, börjar ju bli nästan duktig på det:) Det var väl att ta i för jag får lite hjälp och sedan gör jag dem i Hemsida 24 som är så otroligt lätt att jobba med. Hemsidan är inte till mig själv utan till personen med Spökskrivarprojektet..

Kram 💖

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.