Julstök..

Jag ser framför mig hur det julstökas i var och varannat hem nu ikväll. En del har varit duktiga på planering och kan i godan ro mysa med julstöket andra stressar nog rätt rejält för att hinna med..
image
Själva har vi tagit det väldigt lugnt ikväll, inget julstök alls faktiskt. I morgon blir det lite fix men idag bara relax..

Ska strax gå och göra dagliga rutinen för
ansiktet och gå och lägga mig snart. Lyssna på ljudboken och bara njuta av att veta att det är jullov ❤️ Fast även om det är jullov så måste jag gå igenom status på To Do listan och skriva upp lite nya saker att fixa. Det händer något när jag flyger, jag får alltid massor av idéer. Inte så att jag ska starta fler projekt utan idéer inom de projekt jag håller på med det. Helt nya idéer får ligga i malpåse ett bra tag framöver. Fokus är ledordet för 2016, ett rätt bra ord för allt och alla år faktiskt.

Nu läste jag att de ställer in Nyårsgalan i Helsingborg oxå (samma arrangör som Julgalan). Dom lär ha en svettig jul på många sätt i år..

Ska ta och kolla någon blogg innan jag går upp och gör mig i ordning för skönhetssömnen. Finns några som det är ”bra” att hålla lite koll på. Jag har nu kommit fram till att köra på det där Spökskrivarprojektet, förutsatt att vi kommer överens förstås. Skissade lite på de olika kapiteldelarna på flyget och det känns rätt givet hur det ska byggas upp. Skulle faktiskt vara riktigt kul att göra men man ska ju hinna med oxå..

Kram 🎄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.