02.17..

Lång dag i dag full med möten och så lite julklappsinköp. Eftersom jag ska fira julen helt själv så kommer det vara sig finnas någon gran eller massa julklappar under den till mig.. Har fått några julklappar här hemma men en har jag packat ner oöppnad (från Kathrine) och så köpte jag en till mig själv för mina Tradera pengar.

image
Så här ser julen ut i Marbella just nu. Dom är grymma på att ha mängder med ljusdekorationer över allt så även om det är allt annat vinterlikt så blir det en mysig julstämning ändå. Flyger ner i morgon och på onsdag är det inköp av mat mm som står på agendan. Får inte glömma att köpa snus i morgon får då blir det en lite jobbig jul kan man säga utan att överdriva. Jag har inte ens druckit glögg eller varit på ett enda julbord så man kan nog säga att jag har ett julfritt år i år. Ska bli lite spännande att se hur det känns att vara helt ensam på julafton. Kanske kan skriva en krönika om det, lite skrivträning är ju aldrig fel.

image
Så här 10 dagars prognosen ut för Marbella och det innebär att jag kommer kunna ligga i en solsäng på altanen och lyssna på poddar och annat & bara njuta. Ska köpa med mig ett gäng magasin/tidningar oxå och krypa upp i favoritfåtöljen. Brukar inte få vara så ensam där, har oftast en hund tätt intill mig på varje sida. Fåtöljen är inte som en vanlig fåtölj utan stor med stort S så vi får plats alla tre utan problem. Här är en bild på den med Carino i som ju flyttat hem till Pedro och hans familj;
image
Som sagt vi får plats alla tre utan problem:)

Nu är ögonen riktigt grusiga och det är hög tid att sova. Ska somna till boken jag lyssnar på just nu på Storytel.

Kram & stressa inte ihjäl nu inför julafton ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.