Huvudet upp igen..

image
Nu har jag återhämtat mig men inte somnat än.
Sov ju otroligt många timmar i natt så kanske inte så konstigt att jag somnar direkt:)
Lyssnade först på Wahlgren & Wistam och nu uppdaterar jag mig på de senaste avsnitten av Fredagspodden. Finns en speciell anledning till att jag lyssnar på en massa olika poddar så fort jag får tid och möjlighet. Lite research kan man säga..

image
Håller just nu på att diskutera ett så kallat Spökskrivar projekt, dvs att man skriver åt någon annan. Inget är klart och jag har själv inte heller bestämt om jag vill. Vet inte riktigt om jag kommer hinna för det kan nig vara met tidskrävande än jag tror och deadline är rätt snäv. Måste bestämma mig och om jag vill göra det och få allt på plats nästa vecka annars kommer det bli för stressigt. Det sista jag vill är att börja 2016 med stress, det har jag haft nog av både 2014 och 2015.

image
Jag har fått klar förbättring när det gäller hyn. Har tagit mig själv i kragen och sköter mina rutiner med cremer etc varje morgon och kväll. Resultatet har inte låtit vänts på sig, så tacksam.. Men huden är ju så tråkigt vintervit. Tur man ska åka ner till Marbella om några dagar. Även om det inte är högsommar värme så är det de soliga dagarna mer än tillräckligt varmt för att liggs i solstolen. Är ju lite rastlös när det gäller att ligga i solstolen men ett Poddavsnitt kan jag garanterat klara av att ligga där och få lite färg på kroppen.

Kram 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.