Hemma igen..

image
Göteborg bjöd på massor av juldekorationer och regn.. Var dock inte på Lisebergs julmarknad som jag hört ska ha lyckats skapa riktig julstämning trots det trista decembervädret.
Får bli ett annat år..

image
Var ju sagt i Göteborg både för att ha planeringsmöte med Hanna och sedan se showen på Trägårn. Den var riktigt bra, fanns något för alla och det var helt fullbokat. Även om jag är part i målet så tycker jag att Hanna var klart bäst. Hennes nummer New York New York var grymt bra ❤️ Efter showen hade vi tänkt åka tillbaka till hotellet men det tyckte inte Sofia Wistam eftersom hennes son Kid skulle spela med sitt band på Trägårn..

image
Så vi stannade kvar.. Bandet som jag nu glömt vad de heter var riktigt bra och publiken tyckte verkligen det, världens drag på dem..
Efter spelningen gick hur som helst Hanna & jag tillbaks till hotellet och då var klockan mycket. För mycket för en tant som mig som är trött och sliten i grunden just nu.

image
Trots många timmars sömn har jag hela dagen känt mig ungefär så här. Inte fått mycket gjort i dag inte. Men vi fick som tur var klar planen för första halvan av 2016 igår.
Nu ska jag lyssna på någon podd och sedan sova, för i morgon är det jobb från morgon till kväll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.