Rekord i försovning..

JAG SKÄMS.. Sov så hårt att jag inte hört väckningen på telefonen, inte hört att Lars ringt på dörren (och den signalen är gäll) och missat personalmöte på Waldemarsudde och kommer komma försent till Göteborg. Som tur var hade jag inte bokat någon biljett så inga pengar i sjön i alla fall.. Det var ju inte heller så att jag var ute på någon julfest eller så igår. Kom hem 20.00 och gick typ och la mig direkt. Somnade som vanligt inte direkt utan helt försent men har ändå sovit i 10 timmar. Mitt jullov behövs kan jag enkelt konstatera.

Sitter nu på tåget och som vanligt på SJ så har de problem med internet uppkopplingen och i dag är det även supersvajigt med både 3G och 4G så vi får väl se när den här bloggen publiceras. Får bli en helt bildfri blogg..
Ska använda tiden nu till att se till att inboxen är nere på noll. Det kommer göra underverk för ”stresskänslan”

I farten när jag packade (har typ tre handväskor med packning) såg jag fel och fick med mig gråa strumpbyxor istället för svarta. Kommer inte vars snyggt till min kjol som jag tänkte ha i kväll så det måste jag komma ihåg att köpa nya när jag ankommer Göteborg station. Ska faktiskt lägga upp en bild med ”kvällens outfit” som alla så tjusigt kallar det. Inte för att det är något speciellt med den mer än att jag haft kjolen i 10 år, alltid blir glad av den så man måste inte köpa nytt hela tiden. Vissa klädesplagg är tidlösa och hänger med hur länge som helst. Andra säljer jag på Tradera där det tickar på och koftan är fortfarande i klar ledning.

Själv har jag gjort en helt knasig sak på just Tradera. Den är så knasig så jag vågar inte riktigt berätta om den, än. Men om det blir som det ser ut nu på den auktionen är jag säker på att det fanns en alldeles speciell mening med det.. To be continued..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.