Inte så kul för Julgalan..

image
Dag efter dag fortsätter skriverierna om Julgalan. Nu har de bokat om från Globen till Nacka Strand men har inte betalat så det blir troligen inställt.. Inte så jättekul för alla företag och andra som bokat in julfest och så blir det inställt dagen innan eller så löser det sig i sista sekunden. Men vad är det för fel på folk som skäller och gapar på den stackars inhyrda personalen som har noll ansvar för det som händer. 60 miljoner kronor i artist gager hade dom stod det i Aftonbladet. Det har ju alltid varit så att artisterna haft jättehöga gager och alltid fått betalt. Leverantörer och serveringspersonal mfl har däremot fått vänta och vänta på sina pengar. Nu är det öppet mål för någon annan arrangör att ta över konceptet med en riktigt bra julturne, vi får se vilka det blir..

image
När jag kommer hem i januari är prio ett att köpa ny dator. Bengt, ser du här på tangentbordet att det finns en help tangent – kan jag koppla den direkt till dig eftersom du inte vill bo under min säng.. Eller ge mig ett tips på en bra dator.. Vill fortfarande inte ha någon ryggsäck så den måste vara liten och tunn..

image
Lyssnade precis på Wahlgren & Wistams podd och hörde att Camilla Läckberg och ett gäng tjejer/kvinnor åkt ut på en turné (roa sig turné) i en rosa buss som var stripad Milfs på turné (Milfs = Mothers I like to fuck). Exakt hur pinsamt är inte det? Tror nästan inte jag kan sova för det är såå pinsamt tycker jag..

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.