Less is more..eller?

image
Vi har ju alla olika smak och tur är väl det. Less is more är väl en rätt bra inställning rent allmänt men till jul kan man ju få riktig lust att frossa lite i mysiga juliga dekorationer och ljus mm. Men trenden från USA är lite väl överdriven i många avseenden. Både hur det ser ut och hur mycket energi det drar. Men som vanligt så är det upp till var och en hur de vill dekorera sina hus. Mitt kommer se ut väldigt långt ifrån det här.. I dag har jag fått en present:) En Take Away mugg för Chai te – alltså inte en i papper utan en man använder om och om igen. Riktigt bra present för Chai te är nyttigt för mig att dricka, så tack fina Cissi D ❤️ Hon tog det säkra före det osäkra och hade med en påse Chai te oxå:)

image
I går kväll lyssnade jag på Värvet och intervjun med Lena Philipsson. Nu har jag inte hört så många intervjuer med henne men den här var riktigt bra. Man fick en mycket bättre bild av henne och den var helt skvaller befriad. Jag vet att jag tjatat om det förut men gör det igen. Senaste skivan Jag är ingen älskling är jättebra! Så köp, ladda ner & lyssna.

image
Avslutar med en riktig kontrast till den första bilden. Det här är en, enligt min smak,jättefin juldekoration på/kring ett hus.
Har dessutom alltid längtat efter att få bo i ett sådant där New York hus med trappor upp till ytterdörren (ja, jag har sagt det förut)

Kram 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.