Magasin..

image
Efter timmar i telefon och två möten ska jag ha ”egentid”. Borde egentligen gå igenom inboxen men det tänker jag inte göra. Får bli dagens första uppgift i morgon istället. Nu blir det lite uppdatering om 2016 års trender enligt Plaza, måla naglarna, kolla lite på någon blogg och sedan en välbehövlig skönhetssömn. Jag är så rörd och glad i dag för jag har fått en present, en tavla målad av världens finaste Inez ❤️ Kommer få den i morgon och kommer självklart visa den här.
Jag vet vilken tavla det är och den betyder mycket ur flera perspektiv men mer om det i morgon.

image
I morgon är det dags för lite Cissi tid:) Vi har inte hunnit ses på ett bra tag så i morgon 11.30 träffas vi och det lär gå åt några timmar innan vi är klara. Blir en sådan långpanna i morgon oxå. Långpanna för er som inte vet är ett uttryck i restaurangbranschen när när man jobbar ett riktigt långt pass.

image

Kollade in status på Tradera, i klar ledning en kofta från Oleana. Är några dagar kvar, tror auktionen stängs ner i helgen. Ska komma ihåg att köpa ett gäng frimärken, stora lite vadderade kuvert har jag redan. Måste ju skicka iväg allt senast måndag. Tänkte försöka hinna med att åka ut en sväng till Värmdö på lördag. Ett besök i mitt lilla lager av Gröna flyttlådor. Både för att se om jag hittar något jag vill ha nu under julen men även för att se om det är något jag typ aldrig vill ha = Nya Tradera försäljningar.

Det blåser minst sagt kraftiga vindar kring Julgalan just nu. När en sak kommer upp så flyter det upp en massa korkar till ytan och media hakar på. Allt är fel helt plötsligt. Det kanske det är, jag vet inte men det jag vet är att en av mina gamla medarbetare jobbade på Julgalan i Helsingborg och var projektledare och ansvarig på plats. Det uppstod lite kaos för henne då man sålt fler biljetter än man hade platser till. Ingen kul uppgift att stå där som ansvarig och framför allt inte om det hänt något allvarligt. Hon hade ingen aning om det sålts fler biljetter än platser. Hon är en tjej med skinn på näsan och stor portion mod så hon har polisanmält Julgalans ytterst ansvariga och det tycker jag hon gjort rätt i. Det är allt annat än OK att försätta en medarbetare i en sådan situation som de gjorde..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.